Over mij

Daar zat ik dan, aan een idyllisch meertje in de Italiaanse bergen. Terwijl ik genoot van het prachtige uitzicht tijdens deze vakantie, maakte ik in mijn hoofd de balans op.

Toen ik in 2014 met mijn reisblog KidsErOpUit begon, had ik nooit kunnen dromen dat het zo’n succes zou worden. Ik ontdekte allerlei bijzondere plekjes in Europa, schreef meer dan 1.000 blogs en recenseerde verschillende vakantieproducten. Volgers leerden me kennen als een echte vakantie-expert en stelden me regelmatig hun persoonlijke vakantievragen.

De Vakantie Academie

‘Hoe kan ik al mijn opgedane kennis en ervaring bundelen en voor een grote groep mensen beschikbaar maken?’, vroeg ik me af. En daar, temidden van dat betoverende Italiaanse landschap wist ik het ineens. De Vakantie Academie was geboren.

Ik gun jou een onvergetelijke ervaring

Met De Vakantie Academie heb ik een helder doel voor ogen: al mijn opgedane kennis en ervaring met jullie delen. Door middel van toffe online cursussen, het geven van tips en het delen van checklisten en andere wannahaves in de Vakantiebieb. Zodat je niet het hele internet hoeft af te struinen, maar op één plek alle informatie vindt die je nodig hebt.

Wel zo gemakkelijk, toch? Geen stress, maar volop genieten van de voorpret die een vakantie met zich meebrengt. Of het nou gaat om een relaxte vacation, geld verdienen tijdens een paycation of aan het werk tijdens een workation. Op naar een onvergetelijke tijd!

Lees mijn blogs!
Beeldmerk creme svg
IMG 2618

Fijne vakantie alvast,
Saskia