Een workation: voor ieder wat wils

Ken je dat? Dat je ernaar verlangt om even te ontsnappen uit alle dagelijkse hectiek om tijd te nemen voor jezelf en je persoonlijke ontwikkeling? Om te werken aan dat boek wat al jaren op je to do lijst staat, om eindelijk dat fantastische businessplan uit te werken of gewoon even stil te zijn en uit te zoomen? Dan ben je echt aan een workation toe.

Workations zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt ‘m gebruiken om ‘je hoofd leeg te maken’ en even op te laden, om die klus op te pakken die alsmaar blijft liggen of om die nieuwe strategie in je bedrijf tot op in de puntjes uit te werken. In je eentje in een hutje op de hei, of juist met mede-ondernemers in een luxe villa op Ibiza. Het is maar net wat je wilt en wat bij jou past.

Je hoeft overigens geen ondernemer te zijn om op workation te gaan: ook in loondienst kun je je werklaptop meenemen naar het buitenland en daar lekker aan de slag gaan.

workation badge
meisje hangmat

Tips voor iedereen die op workation wil

De keuze is dus reuze, maar dat maakt het niet per se makkelijker. Daarom schrijf ik blogs voor iedereen die op workation wil, boordevol tips & trucs. Als ervaren workationganger weet ik namelijk als geen ander welke mogelijkheden er zijn en waar je op moet letten. Wedden dat de drempel om een workation te boeken na het lezen een stuk lager is? Een beter cadeau kun je jezelf niet geven.

Blogs over workation