Voorpret in plaats van stress

Ik gun jou namelijk die droomvakantie of fantastische reis. Waar je al zo lang naar uitkijkt en waar je de nodige euro’s voor opzij hebt gelegd. Ik gun het je, omdat ik weet dat een geslaagde vakantie je leven kan verrijken.

Tegelijkertijd weet ik ook dat je als vakantieganger veel stress kunt ervaren. Zeker als je in je omgeving geen mensen hebt aan wie je goede raad kunt vragen. Want waar moet je rekening mee houden als je voor het eerst met kinderen op vakantie gaat? Wat neem je mee als je voor het eerst gaat kamperen? En hoe kun je zelf een rondreis samenstellen? Google kan dan wel je best friend zijn, maar vind maar eens een site die antwoord geeft op al jouw vragen. Die is er niet. Tot nu.

De Vakantie Academie is een plek waar je op al die vragen een antwoord krijgt. Door de vele tips, de handige lijstjes en andere printables uit de Vakantiebieb, maar vooral door de online cursussen waarin ik al mijn kennis en ervaring met je deel.

Masterclass over rondreizen bekijken!
beeldmerk vacation
vacation image

Ik help je op weg met een online cursus

Hoe ik dat doe? Door je aan de hand van korte filmpjes mee te nemen in het thema van de cursus. Geen eindeloos geklets, maar duidelijke uitleg en ‘hapklare brokken’ waar je met veel plezier naar kijkt. Het blijft trouwens niet bij kijken: bij elke cursus ontvang je een werkboek waar je tijdens de e-cursus in werkt. Zo ga je concreet met je eigen vakantie aan de slag. Dat geeft niet alleen meer voorpret, maar ook meer ontspanning.

De voordelen van online leren

Het grote voordeel van een e-cursus is uiteraard dat je ‘m kan volgen op een moment dat het jou uitkomt. Maar dat is niet het enige: je kunt de cursus zo vaak kijken als je wilt, waar je maar wilt. Op jouw tempo. In je eentje of met je reisgezelschap. ’s Ochtends met een kop koffie, of ’s avonds met een wijntje bij de hand. Het enige dat jij hoeft te doen, is in te loggen in een beveiligde leeromgeving. Gun jezelf die goede voorbereiding en haal meer uit je vakantie. Dat heb je verdiend.

Ja, ik wil de online cursus!
pijl